top of page
shutterstock_246021376
shutterstock_246694063
NÖVÉNY
Recuerditos-06-Jabones-Artesanales
IMG_0717_1
Murphy_Falcone_Mollie_Tobias_Photography_WDMF007_low
lembrancinhas-casamento-suculentas
il_fullxfull.405385311_jmp8
feature-open-uri20140829-2-1vf9rqx
diy-wedding-favors-rodney-bailey-photography
Dream-hole
Dream-hole

Kedves Látogató!

 

   Örülünk, hogy benéztél Hozzánk! Vásárláskor kérlek, vedd figyelembe, hogy nem vagyunk nagykereskedelmi cég. Minden nálunk kapható terméket Mi készítünk egyedileg és az alapanyagok nagy része külföldről származik vagy maga a termék érkezik más országból.

      Így egyes termékeknél a megrendelés gomb helyett előrendelés opcióval találkozhatsz, ezek a termékek épp nem találhatóak raktáron. A termék várható érkezéséről minden esetben, e-mailben a megrendelésedet követő 24 órán belül értesítünk. Ekkor azt is megtudod, hogy mi az a legkorábbi időpont, amikor postázni tudjuk a kész csomagod. Így eldöntheted, hogy az általunk vállalt határidő neked megfelelő-e.

 

     A webshopban három fizetési és kétféle átvételi mód közül választhatsz. A megrendelt termékeket kérheted házhoz szállítással vagy személyes átvétellel. Ez utóbbi esetben egy előre megbeszélt időpontban jöhetsz a csomagodért.

   

     Ha fizetési módként az előre utalást választod, akkor az utalással mindig várd meg, amíg e-mailben értesítünk a pontos végösszegről és az utalás menetéről.

   

     Ha kérdésed, kérésed van, egyedi gyártású dolgot szeretnél, vagy ha csak elakadtál valahol a webshop használata közben, írj az üzenetet. Igyekszünk gyorsan válaszolni.

 

Jó nézelődést és vásárlást kívánok!

Dream-hole szállítás
Dream-hole
Dream-hole
Dream-hole

Minták:

bottom of page