top of page
Esküvői meghívó

Meghívók

Dream-hole

MEGHÍVÓK

Egyedi mintával a Ti igényeitek 

és elképzeléseitek szerint.

További kiegészítőkkel is.

Tervezés

 

   Ha valami igazán egyedit, igényeset és szépet szeretnétek, a legjobb helyen jártok. Mi megvalósítjuk számotokra legmerészebb álmaitokat is! Személyes elképzeléseiteket egy  előre egyeztettet találkozó keretein belül tudjuk megbeszélni.

Időpontot ITT tudtok kérni tőlünk!


Mitől válik igazán különlegessé egy Esküvői meghívó?

 

       Attól, hogy szánunk rá időt, hogy megismerjünk Beneteket és az ízléseteket, attól, hogy elképzeléseíteket maximálisan igyekszünk megvalósítani, attól, hogy nem sorozatgyártott termékeket értékesítűnk, hanem kifejezetten egyedi tervezésű design termékeket. Az interneten számtalan ötlettel, termékkel és lehetőséggel találkozhattok, ezek útvesztőjében, Mi segítünk tájékozódni. Átbeszéljük az elképzeléseitek megvalósításához legalkalmasabb technikákat és leginkább passzoló alapanyagokat. Lehetőségetek van válogatni, luxus és prémium kivitelezésű alap termékeink között. Az számotokra kitalált design a meghívók mellett az összes kiegészítőre átültethetőek, így az Eskvő legapróbb elemeit is egyedivé tudjuk varázsolni számotokra. Kínálatunkban a meghívóhoz tartozó kiegészítő kártyáktól kezdve, a dekoráció kreatívjain át egészen a játékos kiegészítőkig mindent megtaláltok!

 

Esküvői meghívó átványter
Esküvői meghívó átványter
Esküvői meghívó átványter

A Tervezéstől a kész Meghívóig

 

Alap elképzelés

 Első lépésként személyesen, telefonon vagy emailben elmondjátok vagy leírjátok Nekünk, hogy mi az alap elképzelésetek, a meghívótokkal kapcsolatban. Amennyiben ebben még nincs konkrét ötletetek vagy tanács-talanok vagytok, kicsit beszélgetünk Rólatok, magáról az Esküvőről, a helyszínről és a dekorációról. Ezek mind befolyásolják a meghívó stílusát. Párjainknak azt szoktuk tanácsolni, hogy keressék fel Pinterest oldalunk és szemezgessenek az itt található meghívó stílusokból.

    Nagy segítség, ha képeket is mutattok Nekünk, hogy milyen stílusok tetszenek, vagy éppen, hogy mit módosítanátok a kiszemelt meghívón, színek, minták, stb. A Meghívók szövegezéséhez is szeretnénk segítséget nyújtani, így összegyűjtöttünk néhány szöveget, amiből válogathattok! Szövegminták ITT!

Árajánlatkérés

    Amint megvan az elképzelésetek a meghívóról, már csak néhány kérdésre kell válaszolnotok, hogy egy előzetes árajánlatot tudjunk Nektek adni. Az árat nagymértékben befolyásolja a mennyiség, a választott alapanyagok, határidő és a megvalósíthatóság körülményessége!

     Így kérünk, amennyiben árajánlatot kérsz Tőlünk, írd meg, hogy mennyi meghívóval számoltok.

(itt érdemes egy 10%-kal többet számolni, mert lesz, aki lemondja, és helyette mást hívtok meg, vagy a szülők nyomására olyan távoli rokonokat is meg "kell" hívni, akikre először nem is gondoltatok.)

 

  Az elképzeléseitek alapján, Mi javasolunk alapanyagokat, melyek közül ízlésetek és pénztárcátoknak megfelelően válogathattok. 

   

    A határidő kiszámításánál az esküvő időpontját vesszük alapul, a meghívókat illik az esküvőt megelőző fél év-ben de legkésőbb három hónappal az esküvő napja előtt kiosztani. (Más országban élő vendégek részére vagy épp az idő szűke miatt, szoktuk javasolni Online meghívó készítését is, ami kinézetében, teljesen megegyezik a normál meghívóéval.) 

      

     Az elképzeléseiteknek csak a képzelet szabhat határt, Mi mindent meg tudunk nektek valósítani, viszont arra fel kell készülnötök, hogy minél bonyolultabb módon vagy drágább alapanyagokból készül a meghívótok annál költségesebb lesz a gyártás is. Így érdemes egy reális határt húzni, amennyit a meghívókra szántok és mi ezen a kereten belül megmutatjuk Nektek, hogy mit lehet kihozni! Kreatív ötletekkel és megoldásokkal korrekt árat tudunk Nektek biztosítani!

Tehát az árajánlatkérésedben a következő információkat mindenféle képen ad meg nekünk: 

- Milyen stílusú meghívót szeretnétek (képeket is küldhettek)

- Meghívók száma,

- Esküvő időpontja (meghívók kiosztásának tervezett időpontja),

- Mennyit szántok egy meghívóra, ez például nagy mennyiségű meghívók esetén fontos, vagy, ha konkrét keretösszegből gazdálkodtok,

- A meghívóhoz, milyen kiegészítőket kértek: Time Line (időrend), Save The Date (emlékezz a napra), vissza-igazoló kártya, egyedileg rajzolt térkép, stb.

 

Amennyiben nálunk készül Esküvői meghívótok, a további kiegészítőkre és termékeinkre

10% kedvezményt tudunk biztosítani!

Tervezés

   Első lépésben látványterveket készítünk Nektek általában többet is, hogy tudjatok választani, és ezeken is többször (2-3 alkalommal) módosítunk igényeitek szerint, hogy biztosan azt kapjátok, amire vágytok! A tervezés és módosítás költsége benne van a meghívók árában, így ezért nem kell külön összeget fizetnetek!

Alap meghívók személyre szabás

    Kínálatunkban számtalan meghívót találtok, melyeket elképzeléseitek szerint tudunk alakítani, lehetőségetek van akár több meghívóból is összeállítani saját meghívótokat.

A színek kiválasztása

   A meghívók és kiegészítők stílusának meghatározása után a színek kiválasztása az egyik legfontosabb, és leginkább meghatározó tényező. A szín megválasztásánál, ne egy színben gondolkodjatok, hanem inkább színkombinációkban, ami lehet két vagy több szín csoportosítása, de lehet egy szín több árnyalata is. Fontos, tudni, hogy az egyes papírokon, anyagokon ugyan az a szín kicsit eltérő árnyalatban jelenhet meg. A Pantone értékek vagy CMYK számok megadásával igen pontosan meg tudjátok adni a kiválasztott színeket.

(A különböző monitorokon vagy a telefonok kijelzőjén látható színek eltérhetnek a nyomtatásban megjelenő színektől. Ezért, Mi mindig egy mintadarabot készítünk a meghívótokból, amit kézbe foghattok, alaposan megvizsgálhattok és természetesen meg is tarthattok. Itt még lehetőségetek van módosítani, az alapanyagokon vagy a színeken, amennyiben ennek szükségét érzitek. Természetesen, ha mindent megfelelőnek találtok, biztosak lehettek benne, hogy a mintadarabot követő összes további meghívó is pont ugyan olyan lesz, mint az első.)

 

A betűtípusok megadása

   Természetesen Mi az általatok megbeszéltek alapján kínálunk nektek több lehetőséget, amiből kedvetekre választhattok. Amennyiben Nektek van egy konkrét kiválasztott betűkészletetek, (amit esetleg korábban már más kreatívon használtátok) akkor azt is megoldjuk. A szöveg olvashatósága és az összhatás érdekében mindig nagyobb szövegrészen nézd az adott betűtípus.
 

(A színekhez hasonlóan itt is próbáljatok ki több betűtípust, bátran kombináljátok a fontos információk megadásához az olvashatóbb hagyományosabb fontokat és a fontos részletek kiemelésére alkalmas Kalligrafikus készleteket.)

Egyedi motívumok minden terméken

   Részt vettetek jegyes fotózáson? Remek alkalom, hogy felhasználd ezeket a képeket, a meghívódhoz. Mi lehetne még annál is személyre szabottabb, amin a rólatok készült képek szerepelnek! A meghívókra egyedileg szerkesztett térkép, remek tájékozódási lehetőséget kínál a meghívott vendégeknek. Jelölhetitek rajta a Nagy nap főbb helyszíneit, közlekedési lehetőségeket és a szálláshelyeket is. Az általatok kiválasztott meghívókat, feldobhatjuk kis rajzos elemekkel is (piktogramokkal) vagy a nevetekből készített kalligrafikus mintával. A monogramotokból készített betűlogó visszatérő elem lehet minden terméken. A meghívókon található minta visszaköszönhet az összes többi kiegészítőn is.

 

Hozzáadott érték kiegészítőkkel 

    A különféle kiegészítőkkel még személyesebbé teheted a meghívót, kiegészítőt vagy épp köszönőajándékot. A névre szóló címzéssel ellátott meghívók készülhetnek borítékpántokkal, matricával, bilétával vagy egyéb technikával. A gondosan megválogatott kiegészítők erősíthetik a stílust, amit az esküvőn képviselni szeretnétek. Feldobhatod a meghívód csipkével, zsineggel, különleges fóliákkal, viasz pecséttel vagy akár egy csillogó kreatív papírral is.

Mintadarabok készítése

     Amint megvan a végleges terv és Ti elfogadtátok, legyártjuk Nektek a mintadarabokat, ha ezt is rendben találjátok, 1-2 hét alatt legyártjuk a meghívókat. Egyes esetekben például, ahol külföldről rendelünk alapanyagot vagy bonyolultabb munkafolyamatot végzünk, lézer vágunk vagy fóliázást készítünk, ott az elkészítés határideje 3-4 hét is lehet.  

Dream-hole Esküvői meghívó
Elkészült meghívó
Elkészült meghívó

Meghívók