NÁLUNK AZ ÁLMOK TELJESÜLNEK!
 

TERMÉKEINK/SZOLGÁLTATÁSAINK

Köszönőajándék Finomságok
Köszönőajándék Növények
Köszönőajándék praktiku
Köszönőajáné hölgyeknek uranak
köszönőajándék csomaglás
Esküvői mghívó papír kiegészítők
Köszönajándék illatos
Esküvői kelléke kiegészítők dream-hole
dream-hole esküvői fotó kellékek

Egyedi árajánlatot e-mailben tudsz kérni!

Valentín nap ajándék

WEBSHOP

Válogass kedvedre Összes termékünk közül!

BEMUTATKOZÁS

Üdvözöllek az oldalamon!

     Az oldalt elsősorban abból a célból hoztam létre, hogy segítsek a menyasszonyoknak, könnyen és egyszerűen megtalálni a tökéletes köszönőajándékot, ami teljesen egyedi és a Te és Párod igényeihez igazodik.

     Amikor a Mi esküvőnket szerveztük, szembesültünk a ténnyel, hogy elcsépelt, drága és nehezen beszerezhetőek ezek a dolgok! Számos kiegészítő, dekoráció vagy éppenséggel alapanyag megvásárlása is komoly nehézséget okozott, hiába volt dekorosunk. Grafikusként úgy éreztem, hogy számtalan problémát meg lehetne oldani és pénzt is lehetne spórolni egy kis  kreativitással, feltéve, hogy elég idő áll rendelkezésre. Azonban az esküvő előtt alig van valamire idő! 

     A legnagyobb gondossággal foglalkozok minden pár ajándékaival, mintha azokat Ti magatok készítenétek! Csak a ti kreativitásotok szabhat határt, legyen szó ültetőkártyákról, köszönőajándékokról vagy tortadíszről.

Kiváló minőség

Kézzel készített

100% Egyedi

Minden alkalomra

 

KAPCSOLAT / ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

+36 30 372 5706 /

2440 Százhalombatta, Körtefa utca 12.

Dream-hole letöltés

Az adatlap kitöltésével egyszerűbb és gyorsabb lesz az ajánlatkérés!

 

PARTNEREK

Tamás Ádám Ceremóniamester

TAMÁS ÁDÁM

CEREMÓNIAMESTER

  Talán érdemes lenne pár szót ejtenem arról, hogy miért is gondoltam, hogy belekezdek a ceremónia mesterségbe és hogyan is gondolkodom erről. Számtalan esküvőn vettem részt vendégként, ahol, ahogy haladt az idő és az események, azt vettem észre, hogy valami hiányzik. Sokat gondolkodtam rajta, hogy mi lehet az, ugyanis nem volt kézzel fogható hiányosság, csak valami plusz hiányzott. Később rájöttem, hogy egy ember hiányzott, aki kordában tartja az eseményeket. 

ART IS LOVE PHOTO & DESIGN

RENDEZVÉNY DEKORÁCIÓ ÉS FOTÓZÁS

Az Art Is Love Photo & Design teljeskörű és részdekorálással és esküvői fotós szolgáltatással foglalkozik. Kül-és beltéri esküvőket egyaránt vállalunk, a távolság sem akadály. A virággal történő dekoráláson túl, a nyomtatványok intézésén keresztül, a köszönőajándékokban, az álmaid megvalósításában és a pillanatok megörökítésében is segíthetünk, elejétől a végéig.

 
Esküvői dekoráció
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Facebook Icon

2017 - Dream-Hole Design | info@dream-hole.com | +36 30 372 5706 | Magyarország, Budapest