Valentin napi ajándék ötletek!

Frissítve: 2020. feb 11.


Szent Bálint napján tartják a Bálint-nap (angolul Valentine's Day) ünnepét, amely Magyarországon az angol név közvetlen átvétele miatt sokak számára, mint Valentin-nap vált ismertté és az utóbbi néhány évtizedben népszerűvé. Ezen az ünnepen a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket!

Bálint napi kupon könyv


Ajándékozz beváltható szerelem vagy éppen a házimunka mentesítő kuponokat Szerelmednek. Ez nem csak kedves ajándék, de nagyon jó játék is lehet. Tegyél ígéretet közös programra, legyen az mozi vagy egy vacsi a lényeg, hogy mindkettőtöknek élmény legyen.

Igyekezz olyan "ajándékokat" adni, ami tényleg örömet okoz Párodnak. Ezeket a ígéreteket neked kötelező teljesíteni, akkor és ott ahol kedvesed érvényesíteni szeretné kuponját! :)


Dream-hole kuponfüzet Valentin napra

Készítsd el saját kezűleg kuponjaidat, vagy ha nincs elég időd vagy úgy érzed nincs meg hozzá a megfelelő kézügyességed, látogass el webshoppunkra és rendeld meg a Valentin napi kuponokat.

Nincs más dolgod, mint egy 10 pontból álló listát összeállítani vagy választani az általunk felsorolt ötletekből!

Természetesen Kuponfüzetet névre szólóan készítjük el és kétféle romantikus alapminta közül választhatsz!


További Információk:


Valentin napi csokoládé


Ajándékozz igazán finom ajándékot! A csokit ki ne szeretné, így kézenfekvő ajándék lehet kedvesednek az egyedi csomagolásba öltöztetett finomság.

Minőségi tej- vagy étcsokoládé egyedi csomagolásban, természetesen romantikus designban. Válogass romantikus, vicces vagy épp bohókás üzeneteink közöl vagy küld el saját üzeneted és mi a csomagolás mintájába illesztjük, így készítve igazán egyedi meglepetést Szerelmednek!

Dream-hole csokoládé Valentin napra

Amennyiben Te magad szeretnéd elkészíteni, ezt a kis Valentin napi figyelmességet, nincs más dolgod mint, hogy kiválaszd a megfelelő csokikat.


Egy kis méricskélés után jöhet a csomagolás megszerkesztése, de ha úgy érzed kézzel is megrajzolhatod a kívánt mintákat.

Írd rá kedvesed nevét, egy cuki idézetet, személyes üzenetet vagy épp egy roman-tikus vallomást.

Távolítsd el az eredeti csomagolást, majd a méretre vágott saját gyártású borításokat applikáld fel a csokikra!Tipp.: Vegyél a kívánt mennyiségnél 1-2 csokival többet, mert sajnos munka közben

könnyen megfogyatkoznak az alapanyagok!

További Információk:

Üvegcsébe zárt Üzenet!


Igazán kedves gesztus egy apró üvegcsébe zárt üzenet, melyet kedvesednek címzel. A kis palackot elrejtheted a táskájában vagy akár az autójában is így, mikor megtalálja biztosan el lesz ragadtatva.