Az esküvői meghívó kiegészítői és különféle kártyái

Frissítve: 2020. feb 11.


Esküvői meghívó

   Mindenki tökéletes és egyedi meghívóról álmodik, ami tükrözi az esküvő hangulatát és természetesen a Ti ízléseteket is. Mi próbáltuk összeszedni, hogy mik is azok a kiegészítő elemek, amik még jobbá varázsolhatják álmaitok meghívóját.


Milyen elemeket tartalmazhat a meghívó?


Számtalan lehetőség és forma vár Titeket, az alap kiegészítőket igyekeztünk sorba venni és egy kis segítséget nyújtani az idegen kifejezések útvesztőjében. Az alap kártyák, mint például a Save the Date-, a Time Line-, RSVP-, információs- és felkérő kártya mellett számtalan elemmel dobhatjátok, egészíthetitek ki a meghívó szövegét. Helyet kaphatnak a meghívóban szerelmes idézetek, pénzkérő versikék vagy épp szépen megrajzolt térképek. A borítékot díszíthetitek kívülről és belülről is. Még személyesebbé tehetitek a meghívót, ha azt névre szóló címzéssel adjátok át.

   Tehát számos lehetőség vár rátok és mi ezeket igyekszünk sorra venni számotokra, hogy egyszerűbbé tegyük a döntést.

A meghívó kiegészítő kártyái

Save the Date - "Emlékezz a napra" kártya


    Napjainkban elengedhetetlen kelléke a tökéletes meghívónak a Save the Date kártya „Jegyezd meg a napot”. Rengeteg formában és designban készített kis emlékeztető az esküvő dátumáról, hogy senki ne feledkezzen meg a Ti napotokról! Ezt a kisebb méretű kártyát a meghívottak, kitehetik a hűtőre vagy esetleg betehetik a pénztárcájukba, így biztosan szem előtt tartva az Esküvőtök dátumát.

  Számtalan formában készülhet, ezek közül a leggyakoribb az a megoldás, amikor egy kis naptárkártyát készítünk a nevetekkel, amin jól láthatóan bejelöljük a Ti nagy napotokat! De további számos formája, mint például a belépőjegy, képeslap vagy épp a kaparós sorsjegy is nagyon kedvelt. A kaparós sorsjegy esetén a szerencsehozó kártyákhoz hasonlóan egy lekaparható réteg fedi, jelen esetben a Ti esküvőtök dátumát. Formailag ez egy kisebb kártya, mint a meghívó kártyája.

Esküvői meghívó
Esküvői meghívó