top of page

Az esküvői meghívó kiegészítői és különféle kártyái

Frissítve: 2020. febr. 11.


Esküvői meghívó

   Mindenki tökéletes és egyedi meghívóról álmodik, ami tükrözi az esküvő hangulatát és természetesen a Ti ízléseteket is. Mi próbáltuk összeszedni, hogy mik is azok a kiegészítő elemek, amik még jobbá varázsolhatják álmaitok meghívóját.


Milyen elemeket tartalmazhat a meghívó?


Számtalan lehetőség és forma vár Titeket, az alap kiegészítőket igyekeztünk sorba venni és egy kis segítséget nyújtani az idegen kifejezések útvesztőjében. Az alap kártyák, mint például a Save the Date-, a Time Line-, RSVP-, információs- és felkérő kártya mellett számtalan elemmel dobhatjátok, egészíthetitek ki a meghívó szövegét. Helyet kaphatnak a meghívóban szerelmes idézetek, pénzkérő versikék vagy épp szépen megrajzolt térképek. A borítékot díszíthetitek kívülről és belülről is. Még személyesebbé tehetitek a meghívót, ha azt névre szóló címzéssel adjátok át.

   Tehát számos lehetőség vár rátok és mi ezeket igyekszünk sorra venni számotokra, hogy egyszerűbbé tegyük a döntést.

A meghívó kiegészítő kártyái

Save the Date - "Emlékezz a napra" kártya


    Napjainkban elengedhetetlen kelléke a tökéletes meghívónak a Save the Date kártya „Jegyezd meg a napot”. Rengeteg formában és designban készített kis emlékeztető az esküvő dátumáról, hogy senki ne feledkezzen meg a Ti napotokról! Ezt a kisebb méretű kártyát a meghívottak, kitehetik a hűtőre vagy esetleg betehetik a pénztárcájukba, így biztosan szem előtt tartva az Esküvőtök dátumát.

  Számtalan formában készülhet, ezek közül a leggyakoribb az a megoldás, amikor egy kis naptárkártyát készítünk a nevetekkel, amin jól láthatóan bejelöljük a Ti nagy napotokat! De további számos formája, mint például a belépőjegy, képeslap vagy épp a kaparós sorsjegy is nagyon kedvelt. A kaparós sorsjegy esetén a szerencsehozó kártyákhoz hasonlóan egy lekaparható réteg fedi, jelen esetben a Ti esküvőtök dátumát. Formailag ez egy kisebb kártya, mint a meghívó kártyája.

Esküvői meghívó
Esküvői meghívó

Time Line - Esküvői menetrend

   A Time Line kártya (Esküvői menetrend, időrend) nélkülözhetetlen kelléke a meghívónak. A vendégek számára nagyon hasznos lehet egy pontos forgatókönyv, hogy mikor és hol kell lenniük a „Nagy napon”. A távolról érkezők számára kis útbaigazításként térképpel is kérhető. Általában a meghívóhoz külön készítünk egy Time Line kártyát, de a meghívóba is bele lehet illeszteni. Minél több eseményt, helyszínt szeretnék rajta megmutatni annál nagyobb kártyára lesz szükségünk. A menetrendet remekül feldobhatjuk kis piktogramokkal, amik az egyes eseményeket illusztrálják.

Esküvői meghívó

Térkép​


Az esküvői meghívóhoz csatolt térkép nagyon hasznos lehet abban az esetben, ha több helyszínen vagy esetleg a polgári és az egyházi szertartás nem egy nap zajlik. Nagy segítség lehet távolról érkező rokonoknak és külföldről érkező vendégeknek is.

   A térképet a meghívóhoz kapcsoltan szoktuk készíteni, de amennyiben külön kártyán szeretnéd ez is megoldható. A térképet remekül lehet kombinálni az információs kártyával vagy épp az esküvői menetrenddel is. Minden esetben egyedi térképet rajzolunk számotokra, amin feltüntetjük a főbb események helyszínét, a közelben lévő szállás lehetőségeket valamint a közelben lévő fő útvonalakat.

Esküvői meghívó

RSVP - visszajelző kártya


     Az RSVP kártya más néven visszajelző kártya, arra szolgál, hogy az esküvőn részt vevő vendégek ne csak telefonon, vagy email-ben értesítsenek az örömhírről, hogy veletek tartanak életetek legnagyobb kalandján, hanem annál sokkal ünnepélyesebb, meghittebb formában tegyék azt. A kis kártyákhoz borítékot is illik adni, amiben visszaküldhetik vagy adhatják nektek a megtisztelő válaszukat. Lehetőség van a kártyán kérni a plusz egy fő nevét is, így a későbbiekben a szervezés során könnyebb dolgotok lesz. Extra igényekre is rákérdezhettek, mint például, hogy valaki vegetáriánus menüt kérne vagy érdeklődhettek étel allergia felől, stb.

Információs kártya - Szálláslehetőség, közlekedés, stb.

   Az információs kártya szorosan összekapcsolódik a térképpel, amennyiben a térképen jelölt szállások és főbb helyszínek mellett még extra információkat szeretnétek megadni, itt megtehetitek. Ilyenek lehetnek a taxi- és sofőr szolgálatok telefonszámai, a főbb tömegközlekedési eszközök megállói. Tájékoztatást adhatok a közelben lévő szállodai szobák áráról is. Itt Dress Code-ot is megadhattok az esküvőre, ha szeretnétek! Kisgyermekeseknek tippeket adhattok a bulinak helyszínt biztosító étterem felszereltségéről is.

Esküvői meghívó

Felkérő kártyák - Tanu- és Koszorúslány felkérésére

    A felkérő kártya neked lett kitalálva, ha Tanudat vagy épp Koszorúslányaidat nem szeretnéd csak úgy szóban felkérni, szeretnél ennek az egésznek egy hivatalosabb, ünnepélyesebb légkört teremteni. A kártyákon egy kedves kis idézet mellett a fontos kérdést is feltesszük, leszel a ... Tanum, Koszorúslányom, Násznagyom, Lánybúcsúm fő szervezője, stb. A kártyákat ízléses borítékkal együtt kínáljuk. Még nagyobbat szólhat a felkérés, ha a kártya mellé egy egyedi címkével ellátott pezsgő vagy csokoládé párosul. Csokoládé esetében a csoki csomagolásába is rejthetjük a kártyát.

Esküvői meghívó

A meghívó egyéb kiegészítői

Bélelt boríték

     Az alap letisztult rengeteg színben kapható borítékunkhoz extraként bélést is kérhetsz. Ami passzol a meghívó stílusához, mintáiban tükrözi azt. Nagyon hatásos lehet egyszerű fehér borítékok esetén, ahol a visszafogott külső egy ízléses megkomponált belső oldalt rejt. A bélésre kérhettek összefüggő szőnyeg mintát, vagy az ennél is bátrabbak Meghívó, Összeházasudunk, stb feliratot vagy épp egy kis logót a nevetekkel és az esküvő dátumával.

    Egy szépen díszített boríték nagyon elegáns és exkluzív kinézetet kölcsönöz a meghívónak már az első pillanatokban, a boríték felnyitásakor.

Esküvői meghívó

Boríték címzés (boríték pánt, biléta és matrica)

   A boríték pántok, más néven átvetők, biléták és matricák alapvetően, mind ugyanazt a célt szolgálják, remekül feldobják a borítékot. A termékek készülhetnek egységesen általános szöveg megadásával, mint például az Esküvő dátuma és a Ti nevetek, de lehetőség van egyedi címzéssel ellátott pántok, biléták és matricák készítésére, így mindenki névre szólóan kaphatja meg a meghívót. A pánt és a zsineggel megkötött biléta, több kártya esetén össze is foghatja a meghívó elemeit. A matricák segítségével lezárhatjuk a borítékokat.

Esküvői meghívó

Egyedi kiegészítők - Pecsétek

Viaszpecsétek egyedi mintával

   Meghívótok igazán egyedi kiegészítője lehet egy a nevetekkel ellátott vagy épp egy egyedi mintával gravírozott viaszpecsét. A pecséteket rövid határidővel teljesen a Ti elképzeléseiteknek megfelelően készítjük. A pecséthez rengeteg színből válogatva választhattok viaszokat. A pecsételés nagyon klassz időtöltés és nem mellékesen meghívótok még személyesebbé válik az által, hogy Ti magatok készítitek egy részét.

Esküvői meghívó

Névre szóló fa nyomdák egyedi mintával

   A visz pecsétekhez hasonlóan a meghívótok igazán egyedi kiegészítője lehet egy fa nyomda is. Természetesen a nyomdánál is lehetőség van a nevetek, az esküvő dátumának vagy épp egy egyedi mintának a megjelenítésére. A viszpecséttől kicsit nagyobb méretű nyomdák, több grafikai elem megvalósítására adnak lehetőséget. Rövid határidővel és teljesen a Ti elképzeléseiteknek megfelelően készítjük. A pecséthez rengeteg színből válogatva választhattok tintát. A pecsételés nagyon klassz időtöltés és nem mellékesen meghívótok még személyesebbé válik az által, hogy Ti magatok készítitek egy részét. A meghívókon kívül, kiegészítő kártyákhoz, a megfelelő tinták használatával, akár textilek nyomdázására is alkalmas, így remek köszönőajándékokat is készíthettek vele.

Esküvői meghívó

További részleteket és Meghívóinkat itt találod!

www.dream-hole.com

info@dream-hole.com

#meghívó #invitations #Egyedimeghívó #Greenerymeghívó #olcsómeghívó #koszorúslány #savethedate #timeline #wedding #weddinginvitations

332 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page