top of page

2023 - Meghívó trendek

Minden évben felmerül a kérdés, hogy a következő évben milyen új trendek fogják színesíteni a klasszikusan elegáns és "örökzöld" meghívók körét. Idén sincs ez másképp számos irányzat és stílus kerül terítékre. Így ha 2023-ban lesz az esküvőd és szeretnéd még idén Ünnepek alatt kiosztani szeretteidnek és barátaidnak a nagy napra szóló meghívást, mindenképp ajánljuk figyelmedbe ezt a kis gyűjteményt. Reméljük segítünk Nektek megtalálni a hozzátok leginkább passzoló stílust, amit utána amennyiben megtiszteltek bizalmatokkal el is készíthetünk Számotokra.

A 2023-mas év várhatóan nagy slágerének ígérkezik a kicsit romantikus mégis boho hangulatot árasztó meleg színek kombinációja: az Okker, az Arany és a Mustár sárga. Ezt a színvariációt első hallásra, biztos az őszi esküvőkhöz kötöd majd és nem is tévedsz, hisz ezek valóban az elmúló nyár színei. Viszont jól kombinálhatóak további színekkel, így igazítva az aktuális évszakhoz a meghívót és a dekorációt egyaránt.


Tavaszi esküvők esetében a klasszikus púder rózsaszín üdeségét és frissességét kombinálhatjuk ezeknek a színeknek a mélységével finomságával. Mely szinkombinációt nem csak a dekoráció és annak kiegészítői kapcsán használhatjuk, hanem már előre jelezve az esküvő stílusát a meghívónál is.

A Meghívók készítésekor a finom részleteken van a hangsúly, amik cseppet sem túlzóak. Inkább finoman vezetik fel számunkra az esküvő bájos hangulatát.

2023-ban is nagy hangsúlyt kapnak a buja virág motívumok, viszont most az elegáns klasszikus virágok mellett mint például a különféle rózsafélék, labdarózsa, boglárka mellett megjelennek a rétek mezők növényei. Ez a trend már az idei évben is kezdett kibontakozni nagy örömünkre. Nem titkoljuk ez az új botanikai irány közel áll hozzánk és számtalan lehetőséget rejt magában.

Remek megoldás lehet a fehér, krém és vanília árnyalatokkal való ötvözés is, ebben az esetben az elegáns stílusjegyek válnak dominánssá.

Az okker árnyalatok nagyon szépen tudnak működni különféle technikákkal és alapanyagokkal, mint például a viasz pecsételés vagy akár az akril lemezre való nyomtatás. Alapanyagok tekintetében nem hagyhatjuk ki a pauszt, a különféle bojtokat, szalagokat.

Az okker árnyalatokat és főként a kicsit rozsdába és terrakottába hajlóak, nagyon szépen kiemelik a natúr krém színek, organikus textúrák, mint például a szárított növények, melyek már idén is nagy hangsúlyt kaptak mind a dekorációk, mind a meghívók tekintetében. Ebben az esetben a Boho hatás mellett egy elegáns visszafogottság is jellemző a megálmodott kompozíciókra.

Természetesen itt sem maradhatnak el a fémes textúrák, melyek fokozzák az ünnepélyes hangulatot. A nemes fémek összes árnyalata megjelenik a palettán az antik, óaranytól kezdve, a lágyabb árnyalatokon át egészen a rózsaaranyig, de a rezes árnyalatok is nagy jelentőséget kapnak.

Ezek az összeállítások az érett nyár és a beköszöntő ősz hangulatát tükrözik. 2023-ban, tovább fokozódik a formavágott kártyák, íves, lekerekítet formák népszerűsége. Melyeket elsősorban minimalista dizájnnal ötvözünk, finom stilizált növény motívumokkal és visszafogott elegáns betűtípusokkal.

Meg is érkeztünk a késő Ősz és a Téli esküvők designjához, itt az okkeres árnyalatokat mély zöld és kék színekkel, valamint a személyes kedvencünkkel a burgundival kombinálva egy nagyon érett és elegáns légkört tudunk létrehozni. Az év ezen részében nagy hangsúly kerül a fényes anyagokra és a fémes textúrákra, igazán exkluzív megjelenést kölcsönözve az esküvőnek. A rusztikus stílust kedvelőknek sem kell elkeseredniük, hiszen ezeknek a színeknek mindegyike remekül illeszthető az említett irányzatba.

A lehetőségek sora végtelen, így csak az a kérdés, Hozzátok melyik dekoráció áll a legközelebb és talán a legfontosabb,hogy Ti miről álmotok.

Mi igyekszünk minden igényeteket szem előtt tartva a Számotokra leg megfelelőbb esküvői meghívót megalkotni, olyat ami nem hétköznapi, ami nem sablonos, annál inkább személyes és magában hordozza a Nagy napotok meghittségét, ünnepélyességét vagy akár lazaságát, ez mind csak Tőletek függ!

Természetesen a meghívónál megálmodott design-t végig tudjuk vezetni az esküvői dekorációnál használt kiegészítőknél és a szülőköszöntő- vagy épp köszönőajándékoknál is, így teljesen egységes arculatot létrehozva Számotokra.

További részletekért látogass el honlapunkra: www.dream-hole.com vagy facebook oldalunkra:@DreamholeDesign

48 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page