Köszönőajándékok természetesen


Néhány természetbarát, újrahasznosított vagy épp

natúr köszönőajándékot szeretnénk nektek bemutatni!

    Környezetbarát és natúr termékeink azoknak a pároknak szólnak, akik úgy érzik esküvőjük tökéletes alkalom arra, hogy tegyenek valamit a természetért és annak megóvásáért. Így Februárban szeretnénk nektek néhány új vagy éppen újragondolt termékkel kedveskedni!Méz kis üvegcsében

   A méltán népszerű köszönőajándékot, minőségi magyar akácmézből készítjük, hengeres vagy hatszögletű üvegben, masnival átkötve. Teljesen egyedi címkével vagy bilétával is rendelhető. Kiegészítőként kérhető hozzá textil tető borítást vagy mini mézcsurgató is.


További részletek...


Most azoknak kínálunk alternatívát akik, nem szeretnének nagyobb mennyiségű mézet ajándékozni.

Méz parafadugós üvegcsében

   

  A kis üvegcséket szintén minőségi hazai akácmézzel vagy virágmézzel töltjük meg. Minden dekorációs lehetőség, a biléta, a címke a zsineggel vagy a masnival való megkötés valamint a textil tető borítás is ugyan úgy elérhetőek, mint a nagyobb kiszerelésű üvegeknél. Az üvegcsékhez szintén kérhettek mini mézcsuragatókat is.

   Az üvegcsék Önmagukban is rendelhetőek, mézen kívül, kerülhet beléjük: lekvár, házi pikáns szószok, fűszersók, stb.


Két méret közül is lehet választani:

S-es méret: 5x1,4 cm és M-es méret: 7x2 cmTovábbi részletek...Mézrúdak bilétával


  A kis pálcikákat szintén minőségi hazai akácmézzel vagy virágmézzel töltjük meg. Számos dekorációs lehetőség áll rendelkezésünkre ennél a köszönőajándéknál is, mint például a biléta, a címke, de kérhetitek köszönő kártyára, teljesen egyedi papír hátlapos csomagolással és természetesen mini mézcsuragatóval is.

 A mézpálcika bármilyen ital vagy étel édesítésére vagy önmagában édesség helyett is fogyasztható. Egy adag 12 g. A pálcikákat kérheted ízesített változatban is!


További részletek...
Virágmagok tasakban

  Remek köszönőajándék lehet egy tasak virágmag a vendégek számára, amit később balkonládájukban vagy kertjükben vethetnek el. Így emlékezve rátok és a Ti nagy napotokra, miközben gondozzák és nevelgetik virágaikat. A magokat rejtő tasakok egyedi, akár a meghívótok mintájával is készülhetnek. Szerepelhet rajtuk a választott növény gondozási leírása vagy kérhetitek "Thank You" felirattal, a Nevetekkel és az esküvő dátumával ellátott mintával is.

    Lehetőség van a termékek, névvel való ellátására, tehát egyben ültető kártyaként is használhatjátok a köszönőajándékaitokat!


További részletek...Virágmag bonbon

    A köszönőajándékok irodai papírhulladékból készülnek és minőségű virág magokat, igény esetén fűszernövény vetőmagokat tartalmaznak. Minden egyes termék kézzel készül, ezért nincs belőle két egyforma darab. A különféle édességekre hasonlít (emberi fogyasztásra alkalmatlan) bonbonok a hagyományos kösziönőajándékok környezetbarát, újrahasznosított alternatívája lehet. Ezeket a papíralapú ajándéktárgyakat Esküvők mellett cégek részére reklámajándékként is ajánljuk. Ideális kifejezőeszköz arra, hogy fenntarthatóság iránti elhivatottságunkat megmutassuk!

  A bonbonok szinte bármilyen színben és három formában készülhetnek, melyek közül a legnépszerűbbek a szív és a gömb, de a virágforma is kelendő.

A terméket kérheted tasakban, papír csomagolásban és köszönő kártyára erősítve.


További részletek...Madáreleség tasakban